Rotterdam Yacht Experience

Over ons

Tijd om onze ervaring

Wie wij zijn

Al ruim 100 jaar te vinden in de maritieme sector

Wij zijn een nieuw en innovatief bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de maritieme wereld. Onze ervaring gaat terug naar 1873 waar onze overgrootvader Johannes Eleveld de eerste generatie van onze familie was die ging varen. Door de jaren heen is onze familie altijd in de fanatische maritieme wereld gebleven. Om deze kennis met u te delen zijn vader Andre en zoon Alexander Eleveld Rotterdam Yacht Experience gestart.

Rotterdam Yacht experience is onderdeel van Rederij Erasmus en Jachthaven de Rotterdamsche admiraliteit. In 2000 is Andre Eleveld begonnen met het charteren van het luxe party en conferentie schip MS Contessa welke tot op heden u nog steeds kan voorzien in een volledig verzorgt evenement.

In 2014 is Andre Eleveld begonnen met een jachthaven te creëren voor luxe jachten midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Binnen zes jaar is de jachthaven gegroeid naar een haven van 100 vaste ligplekken en een uitgebreid netwerk aan jachteigenaren.

De combinatie van ervaring in de verhuur en het uitgebreide netwerk maakt Rotterdam Yacht Experience de juiste partner voor de verkoop van uw schip en de huur van één van onze schepen.